Lucht lucht warmtepomp

lucht lucht warmtepomp
  • Een lucht lucht warmtepomp gebruikt de temperatuur van de buitenlucht om uw woning te verwarmen.
  • De beste keuze wanneer u geen CV-ketel heeft of uw woning elektrisch verwarmd.

VERWARMEN

Een lucht-lucht systeem is opgebouwd uit een binnendeel en een buitendeel. Het buitendeel zuigt lucht aan met een ventilator. Deze lucht wordt op temperatuur gebracht met behulp van een koudemiddel, dat opgewarmd wordt door een compressor. Het binnendeel gebruikt dit opgewarmde koudemiddel om de aangezogen lucht te verwarmen.

KOELEN

In de zomer kan een warmtepomp warme lucht onttrekken uit uw huis. Op deze manier functioneert het systeem net als een airconditioner.​

lucht lucht warmtepomp

Een lucht lucht warmtepomp als alternatief voor uw CV

Voor- en nadelen

Voordelen lucht-lucht warmtepomp

  • SNEL - Door de snelle werking van het systeem kan het uw woning zeer snel op temperatuur brengen.
  • FLEXIBEL - Naast verwarmen kan een lucht-lucht warmtepompsysteem ook koelen.
  • GOEDKOOP - Een lucht-lucht warmtepomp is het goedkoopste systeem mogelijk.
  • MILEUVRIENDELIJK - Een warmtepomp gebruikt geen gas. Tot 75% van de energie wordt uit een bron gehaald. Voor de overige energie wordt gebruik gemaakt van elektriciteit.
  • EENVOUDIGE INSTALLATIE - Een lucht-lucht warmtepomp is eenvoudig te installeren omdat het niet aangesloten wordt op uw verwarming. Ook hoeft er niet gegraven te worden zoals bij een bodemgekoppeld systeem.

NAdelen lucht-lucht warmtepomp

  • LAAG RENDEMENT BIJ KOUD WEER - Omdat het rendement van een lucht-lucht systeem laag kan liggen adviseren wij een extra verwarmingstoestel om te voorzien bij koud weer. Of kies voor een hybride warmtepomp.
  • NIET TE COMBINEREN - Wilt u uw warmtepomp aansluiten op uw radiatoren of vloerverwarming? Dan is een lucht-water systeem een betere oplossing. Dit systeem verwarmt het water in uw verwarming en kan ook uw kraanwater verwarmen.

Onze spelregels

Wij staan niet alleen voor vakwerk maar ook een goede, persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij houden ons daarom aan geldende wet- en regelgeving en werken volgens de norm. Hierdoor bent u verzekerd van goede service en kwaliteit.

OHSAS 18001: Veiligheid

Een vrijwillige, internationaal toegepaste Britse norm voor de beoordeling van Arbo-managementsystemen. BS OHSAS 18001 word toegewezen aan organisaties die veiligheidsrisico’s minimaliseren. Compatibel met ISO 9001 & ISO 14001.

ISO 14001: Milieu

Een vrijwillige norm voor milieubeheersystemen, uitgegeven door ISO, de International Organization for Standardization. ISO 14001 wordt toegewezen aan organisaties die op systematische wijze milieuprestaties verbeteren.

ISO 9001: Kwaliteit

Een vrijwillige norm voor milieubeheersystemen, uitgegeven door ISO, de International Organization for Standardization. ISO 9001 wordt toegewezen aan organisaties die voldoen aan de behoeften van de klant en de kwaliteit van hun services en dienstverlening continue verbeteren.

F-GASSEN: Duurzaamheid

De f-gassen certificering is bestemd voor ondernemingen die zich bezig houden met één of meer van werkzaamheden voor opdrachtgevers als daarin f-gassen zijn toegepast.

Periodiek toezicht

Onze interne processen en systemen zijn gecontroleerd en gecertificeerd door TÜV Rheinland. Deskundigen hebben vastgesteld dat onze organisatie voldoet aan alle noodzakelijke vereisten. Onze management-, kwaliteit- en milieusystemen zijn onderworpen aan periodiek toezicht.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met een warmtepomp?

Summary
Een lucht lucht warmtepomp in 2019: Wat u MOET weten
Article Name
Een lucht lucht warmtepomp in 2019: Wat u MOET weten
Description
Een lucht lucht warmtepomp verduurzaamt uw huis en bespaart geld. Lees over de voordelen van een warmtepomp. Service Controls BV is gecertificeerd bedrijf: ✅ISO 9001 ✅ISO 14001 ✅OHSAS 18001 ✅F-Gassen
Author
Publisher Name
Service Controls B.V.
Publisher Logo